You are here:   Forum
Register   |  Login

Forum Notice

This Forum is ARCHIVE only
For LightSwitch questions,
please use the official forums at:

http://social.msdn.microsoft.com/forums/en-US/lightswitch/threads


Forums

Lightswitch 2 tier Application setup Cannot Start Application
Last Post 01 May 2012 07:39 PM by Goodboy777. 4 Replies.
AddThis - Bookmarking and Sharing Button Printer Friendly
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sort:
PrevPrev NextNext
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
raymondUser is Offline
New Member
New Member
Send Private Message
Posts:10
Avatar

--
01 May 2012 06:09 PM
    Guys i need help I'm noobie in developing  VS Lightswitch 2011. My lightswitch  2 tier application setup.exe cant start application. Application validation did not succeed. unabled to continue.

    please help me.
    Thanks


    Error
    Here the details 

    PLATFORM VERSION INFO
    Windows : 6.1.7601.65536 (Win32NT)
    Common Language Runtime : 4.0.30319.17379
    System.Deployment.dll : 4.0.30319.17379 built by: FXBETAREL
    clr.dll : 4.0.30319.17379 built by: FXBETAREL
    dfdll.dll : 4.0.30319.17379 built by: FXBETAREL
    dfshim.dll : 4.0.41031.0 (Main.041031-0000)


    SOURCES
    Deployment url : file:///C:/Users/desktop/Desktop/PMICMS/PMICMS/Publish/PMICMS.application
    Application url : file:///C:/Users/desktop/Desktop/PMICMS/PMICMS/Publish/Application%20Files/PMICMS.exe.manifest


    IDENTITIES
    Deployment Identity : PMICMS.application, Version=1.0.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=0000000000000000, processorArchitecture=x86


    APPLICATION SUMMARY
    * Installable application.


    ERROR SUMMARY
    Below is a summary of the errors, details of these errors are listed later in the log.
    * Activation of C:\Users\desktop\Desktop\PMICMS\PMICMS\Publish\PMICMS.application resulted in exception. Following failure messages were detected:
    + Application manifest has either a different computed hash than the one specified or no hash specified at all. 
    + File, PMICMS.exe.manifest, has a different computed hash than specified in manifest.


    COMPONENT STORE TRANSACTION FAILURE SUMMARY
    No transaction error was detected.


    WARNINGS
    * The manifest for this application does not have a signature. Signature validation will be ignored.
    * The manifest for this application does not have a signature. Signature validation will be ignored.


    OPERATION PROGRESS STATUS
    * [5/2/2012 9:54:41 AM] : Activation of C:\Users\desktop\Desktop\PMICMS\PMICMS\Publish\PMICMS.application has started.
    * [5/2/2012 9:54:41 AM] : Processing of deployment manifest has successfully completed.
    * [5/2/2012 9:54:41 AM] : Installation of the application has started.


    ERROR DETAILS
    Following errors were detected during this operation.
    * [5/2/2012 9:54:41 AM] System.Deployment.Application.InvalidDeploymentException (HashValidation)
    - Application manifest has either a different computed hash than the one specified or no hash specified at all. 
    - Source: System.Deployment
    - Stack trace:
    at System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadApplicationManifest(AssemblyManifest deploymentManifest, String targetDir, Uri deploymentUri, IDownloadNotification notification, DownloadOptions options, Uri& appSourceUri, String& appManifestPath)
    at System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadApplicationManifest(AssemblyManifest deploymentManifest, String targetDir, Uri deploymentUri, Uri& appSourceUri, String& appManifestPath)
    at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.DownloadApplication(SubscriptionState subState, ActivationDescription actDesc, Int64 transactionId, TempDirectory& downloadTemp)
    at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.InstallApplication(SubscriptionState& subState, ActivationDescription actDesc)
    at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.PerformDeploymentActivation(Uri activationUri, Boolean isShortcut, String textualSubId, String deploymentProviderUrlFromExtension, BrowserSettings browserSettings, String& errorPageUrl)
    at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ActivateDeploymentWorker(Object state)
    --- Inner Exception ---
    System.Deployment.Application.InvalidDeploymentException (HashValidation)
    - File, PMICMS.exe.manifest, has a different computed hash than specified in manifest.
    - Source: System.Deployment
    - Stack trace:
    at System.Deployment.Application.ComponentVerifier.VerifyFileHash(String filePath, Hash hash)
    at System.Deployment.Application.ComponentVerifier.VerifyFileHash(String filePath, HashCollection hashCollection)
    at System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadApplicationManifest(AssemblyManifest deploymentManifest, String targetDir, Uri deploymentUri, IDownloadNotification notification, DownloadOptions options, Uri& appSourceUri, String& appManifestPath)


    COMPONENT STORE TRANSACTION DETAILS
    No transaction information is available.

    Michael WashingtonUser is Offline
    Send Private Message
    Posts:1023
    Avatar

    --
    01 May 2012 07:19 PM
    I would re-install Visual Studio.
    -----------
    Michael Washington
    http://LightSwitchHelpWebsite.com
    raymondUser is Offline
    New Member
    New Member
    Send Private Message
    Posts:10
    Avatar

    --
    01 May 2012 07:27 PM
    Sir Michael

    I will Re- Install Ligthswitch 2011?
    Michael WashingtonUser is Offline
    Send Private Message
    Posts:1023
    Avatar

    --
    01 May 2012 07:32 PM
    Yes, that is the only thing I can think of.
    -----------
    Michael Washington
    http://LightSwitchHelpWebsite.com
    raymondUser is Offline
    New Member
    New Member
    Send Private Message
    Posts:10
    Avatar

    --
    01 May 2012 07:39 PM
    Thank you Sir. Michael ..



    You are not authorized to post a reply.


    Latest Microsoft Visual Studio LightSwitch Forum Threads That Have Answers

    LightSwitch Connection String
    8/31/2014 1:52 PM
    Hi all experts, I have a Lightswitch application with an Internal Database, I now need to publish the application on this pc and all other pcs on my network so that all can connection to the same database which designed internally. I have no idea about SQL connection strings... and I knew that my application when published it will generate the database for me, I just need all to connect to the same database on one selected pc on the network using the connection string "Data source=""; Initial ...." format. Thanks in advance Ehab, Egy.
    Read more...

    I'm rendering a custom control that will display it's own heading in a Browse Screen so I don't want anything to appear above it. What is the recommended way of meeting this requirement? Z A R D O Z
    Read more...

    Hi, Creating a foreign key in SSMS and updating the datasource in LS pulls in the relationship but hides the foreign key column? From what I think I am getting from reading forums is , it seems to come down to : 1 - Creating a foreign key on SSMS and pulling it in to LS will hide the foreign key column. BUT cascading delete will work. 2 - Creating a foreign key (relationship) in LS will show the associated column. BUT cascading has to be done in the LS code programmatically. I need the SSMS cascading AND to see all table fields for every table in LS. Is this not possible? If the foreign key column is even named something else, where and how do i get to it, and keep the cascade? thanks for your time. david
    Read more...

    I have an oracle table with an ID as PK. And the version I use for oracle doesn't have auto generated columns as in SQL server.so Id is generated via a trigger.  I have attached this table to Lightswitch successfully , and it recognizes my ID as Primary Key.So far so good. However when I generate an Add Edit Screen for this table, despite of ID being primary key, the form asks it explicitly. If I do the same setup for sql server, this field is not generated for screen. What could be wrong ?
    Read more...

    My query returns all results no matter what I write in the PreProcess query. I tried using the query designer filter options and it works, however the functionality I need can only be provided in the PreProcess query method. Here is the setup I have This goes in the HTMLClient screen custom control's render method //Get the last contract myapp.activeDataWorkspace.ApplicationData.LastContractTest(empId) .expand("Craft") .execute() .then(function (result) { var lc = result.results[0]; ... }); This goes in the application data service class And again even if I write a case that is guaranteed to return 0 results, it just does not work. partial void LastContractTest_PreprocessQuery(int? pEmpId, ref IQueryable<Contract> query) { query.Where(c => c.Employee.Id == pEmpId).OrderByDescending(c => c.ContractStartDate).FirstOrDefault(); }  can confirm through the debug log that the executing
    Read more...

    1234

    Microsoft Visual Studio is a registered trademark of Microsoft Corporation / LightSwitch is a registered trademark of Microsoft Corporation