You are here:   Forum
Register   |  Login

Forum Notice

This Forum is ARCHIVE only
For LightSwitch questions,
please use the official forums at:

http://social.msdn.microsoft.com/forums/en-US/lightswitch/threads


Forums

change menu group icons
Last Post 28 May 2012 04:54 AM by admin. 1 Replies.
AddThis - Bookmarking and Sharing Button Printer Friendly
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sort:
PrevPrev NextNext
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
reutUser is Offline
New Member
New Member
Send Private Message
Posts:4
Avatar

--
28 May 2012 01:37 AM
    Hi
    can i change the icon of the groups in the navigation bar?
    it's regulary folder icon
    thanks
    Michael WashingtonUser is Offline
    Send Private Message
    Posts:1045
    Avatar

    --
    28 May 2012 04:54 AM
    See the DELORDSON Tree View Shell:

    http://lightswitchhelpwebsite.com/M...Shell.aspx
    -----------
    Michael Washington
    http://LightSwitchHelpWebsite.com
    You are not authorized to post a reply.


    Latest Microsoft Visual Studio LightSwitch Forum Threads That Have Answers

    I have an existing SQL Azure db.  I have already created the website on Azure.  I have the html client ready to be published with Forms Authentication.  When I publish without Forms Authentication enabled it will publish just fine.  When I publish to a new SQL Azure db it publishes just fine or when I uncheck the "Publish Database Schema" is publishes just fine, but when I set the db to be my existing SQL Azure db it does not publish just fine.  I get the error message: Error 99 An exception occurred when deploying the database for the application. An error occurred during deployment plan generation. Deployment cannot continue. I realize during the publish a few tables need to be created for the forms authentication.  The userid being used is one that can create these as that is what I have used to create the tables in the db in the first place. Any help would be appreciated. Thanks
    Read more...

    Hello, Some help for  a newbie. I try to use Kendo UI calendar like custom control on a Lightswitch Html project. I use the code bellow. When I start application control is running perfect. Instead when I use menu to navigate to screen where calendar is used, control is not rendering. What can I do ? var calendar = $("<div id='calendar' ></div>");     calendar.appendTo($(element));     $("#calendar").kendoCalendar({ change: onChange });     contentItem.dataBind("value", function (newValue) { $("#calendar").data("kendoCalendar").value(new   Date(newValue)); });     function onChange()     {         contentItem.value =  $("#calendar").data("kendoCalendar").value();           }
    Read more...

    Hi I am trying to pass 5 parameters from one HTML screen to another. Q1: How do I separate the parameters in myapp.showScreenName("parametervalue");? Q2: How do I read the parameters in the receiving screen? Many thanks for your assistance. Regards, Mark. Mark
    Read more...

    I have a lightswitch HTML application I'm working on that queries Ebay for products. I have a local string property on a page that I have wrapped in form tag, submitting to a javascript function. The form doesn't "post" to anywhere. I'm really only using a form tag for the submission, since I do not want to have a submit button. I tried capturing the Enter keyup event, but it didn't work on mobile platforms.  Any time the form is submitted, Lightswitch places an element with a spinning circle over the screen. I've tried removing it with jQuery via $('.ui-loader').remove() and .hide(), which works in the javascript console, but it doesn't work from within the application. How can I prevent this spinning circle from displaying when I submit a form? myapp.AddHardware.eBaySearch_postRender = function (element, contentItem) { // Write code here. var text = ""; var input = $(element).children('input'); input.change(function () {
    Read more...

          I'm trying to do a little row-level filtering on a table, and for some reason I'm getting back a listing when that's not what I'm after. In this case I have three tables in the intrinsic database: Incidents, Investigators, and Person.  Incidents and Investigators are in a one-to-many relationship.  The Investigators table also has a many-to-one relationship with the Person table that contains all personal information including their email address. I'm using this filter below on the Incidents table.  I admit my LINQ skills are not the best ever but given the filter below I'm returning all Incidents that don't yet have Investigators.  And I'm not sure why.   Essentially I want to say "give me all Incidents which don't have Investigators with an email address of 'nobody_has_this_address', as well as Incidnents that have no Investigators at all."  partial void Incidents_Filter(ref Expression<Func<Incident,
    Read more...

    1234

    Microsoft Visual Studio is a registered trademark of Microsoft Corporation / LightSwitch is a registered trademark of Microsoft Corporation